Obrácený koláč tradičně pečený s jablky nebo hruškami lze obměnit i jiným ovocem. Pro navození atmosféry pozdního léta vyzkoušejte recept se švestkami a fíky. Spojení chuti ovoce, skořice a červeného vína rozpustí veškeré podzimní chmury.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 180 g
Sádlo 30 g
Mouka hladká 240 g
Voda 50 ml
Sůl
Švestky 500 g
Fíky 4 ks
Zázvor mletý 1/2 člž
Skořice mletá 1 člž
Cukr krupicový 160 g
Červené víno 100 ml
Cukr vanilkový 1 ks
Máslo 180 g
Sádlo 30 g
Mouka hladká 240 g
Voda 50 ml
Sůl
Švestky 500 g
Fíky 4 ks
Zázvor mletý 1/2 člž
Skořice mletá 1 člž
Cukr krupicový 160 g
Červené víno 100 ml
Cukr vanilkový 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!