1
Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem.
2
Oddělte bílky a žloutky z 5 vajec. Žloutky vyšlehejte se 100 g cukru, až dostanete světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh.
3
Do žloutkové směsi vmíchejte 50 g holandského kakaa a opatrně do směsi zapracujte také bílky.
4
Těsto rozetřete na připravený plech a pečte přibližně 8 minut, aby se zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
5
Tvaroh prošlehejte s 200 ml smetany a sáčkem vanilkového cukru dohladka.
6
Korpus rozpulte dlouhým nožem, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte ho před podáváním vychladnout.
1
Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem.
2
Oddělte bílky a žloutky z 5 vajec. Žloutky vyšlehejte se 100 g cukru, až dostanete světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh.
3
Do žloutkové směsi vmíchejte 50 g holandského kakaa a opatrně do směsi zapracujte také bílky.
4
Těsto rozetřete na připravený plech a pečte přibližně 8 minut, aby se zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
5
Tvaroh prošlehejte s 200 ml smetany a sáčkem vanilkového cukru dohladka.
6
Korpus rozpulte dlouhým nožem, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte ho před podáváním vychladnout.