1
Kapří půlky nakrájejte na jednotlivé porce – filety.
2
Mléko přelijte do širší mísy, přidejte pár kapek citronové šťávy a naložte do něj filety kapra – ztratí svůj rybí zápach.
3
Poté maso vyjměte, důkladně osušte a z obou stran osolte. Pak je obalte v mouce a protáhněte vajíčkem a nakonec obalte ve strouhance.
4
Smažte pomalu v rozpáleném oleji z obou stran. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.
1
Kapří půlky nakrájejte na jednotlivé porce – filety.
2
Mléko přelijte do širší mísy, přidejte pár kapek citronové šťávy a naložte do něj filety kapra – ztratí svůj rybí zápach.
3
Poté maso vyjměte, důkladně osušte a z obou stran osolte. Pak je obalte v mouce a protáhněte vajíčkem a nakonec obalte ve strouhance.
4
Smažte pomalu v rozpáleném oleji z obou stran. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.