1
Kořenovou zeleninu očistěte, cibuli a zázvor oloupejte a dejte do hrnce. Přidejte kuřecí křídla a prsa, zalijte litrem a půl vody, aby bylo vše ponořené, a vařte zhruba 40 minut. Poté vyjměte zeleninu a křídla,do polévky je už nebudete potřebovat. Kuřecí prsa nechte vychladnout a pak natrhejte po vláknech. Vývar přeceďte.
2
Čočku uvařte podle návodu. Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte přepůlená rajčata. Zakápněte limetovou šťávou, rybí omáčkou a posypte cukrem. Po pár minutách přidejte překrojené žampiony, rychle opečte a přesuňte do vývaru.
3
Do polévky vmíchejte kokosové mléko, uvařenou čočku a natrhané kuřecí maso. Už nevařte, jen dochuťte čerstvým koriandrem a chilli.
1
Kořenovou zeleninu očistěte, cibuli a zázvor oloupejte a dejte do hrnce. Přidejte kuřecí křídla a prsa, zalijte litrem a půl vody, aby bylo vše ponořené, a vařte zhruba 40 minut. Poté vyjměte zeleninu a křídla,do polévky je už nebudete potřebovat. Kuřecí prsa nechte vychladnout a pak natrhejte po vláknech. Vývar přeceďte.
2
Čočku uvařte podle návodu. Na pánvi rozehřejte olej a krátce orestujte přepůlená rajčata. Zakápněte limetovou šťávou, rybí omáčkou a posypte cukrem. Po pár minutách přidejte překrojené žampiony, rychle opečte a přesuňte do vývaru.
3
Do polévky vmíchejte kokosové mléko, uvařenou čočku a natrhané kuřecí maso. Už nevařte, jen dochuťte čerstvým koriandrem a chilli.