1
Noky uvařte podle návodu na obalu. Mezitím rozehřejte v malém kastrolu lžičku oleje, osmahněte na něm česnek, přidejte smetanu a muškátový oříšek, prohřejte a odložte.
2
Zbylý olej rozehřejte v pánvi a opečte na něm dokřupava slaninu. Přidejte scezené noky a opékejte je tak dlouho, až začnou zlátnout.
3
Přimíchejte špenát, citronovou kůru, osolte a opepřete.
4
Do ochucené smetany vmíchejte parmazán.
5
Noky rozdělte na talíře, pokapejte omáčkou, posypte piniovými oříšky a parmazánem.
1
Noky uvařte podle návodu na obalu. Mezitím rozehřejte v malém kastrolu lžičku oleje, osmahněte na něm česnek, přidejte smetanu a muškátový oříšek, prohřejte a odložte.
2
Zbylý olej rozehřejte v pánvi a opečte na něm dokřupava slaninu. Přidejte scezené noky a opékejte je tak dlouho, až začnou zlátnout.
3
Přimíchejte špenát, citronovou kůru, osolte a opepřete.
4
Do ochucené smetany vmíchejte parmazán.
5
Noky rozdělte na talíře, pokapejte omáčkou, posypte piniovými oříšky a parmazánem.