1
Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je 3 minuty vařit doměkka.
2
Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte.
3
Rozpalte větší pánev s nepřilnavým dnem, oba filety z obou stran osolte a opepřete, a potom je 4 až 5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo.
4
Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní přidejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní, vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne.
5
Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na 2 talíře, na ně posaďte po jednom rybím filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.
1
Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je 3 minuty vařit doměkka.
2
Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte.
3
Rozpalte větší pánev s nepřilnavým dnem, oba filety z obou stran osolte a opepřete, a potom je 4 až 5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo.
4
Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní přidejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní, vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne.
5
Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na 2 talíře, na ně posaďte po jednom rybím filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.