1
Formu vyložte pečicím papírem.
2
Mandle rozemelte pomocí stolního mixéru najemno, přidejte sušenky a ještě chvíli mixujte.
3
Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo a čokoládu.
4
Do rozpuštěné čokolády vmíchejte rozemletou směs mandlí a sušenek. Dobře promíchejte a pomocí lžíce vmáčkněte směs do okrajů a na dno formy.
5
Korpus dejte chladit do lednice alespoň na hodinu.
6
Připravte krém smícháním mascarpone s citronovou šťávou a medem.
7
Vychlazený korpus vyjměte z formy, přesuňte na servírovací talíř nebo prkénko a naplňte krémem. Znovu dejte chladit na hodinu do lednice.
8
Před podáváním ozdobte ovocem a nahrubo nasekanými mandlemi. Na závěr zakápněte jednou lžící medu.
1
Formu vyložte pečicím papírem.
2
Mandle rozemelte pomocí stolního mixéru najemno, přidejte sušenky a ještě chvíli mixujte.
3
Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo a čokoládu.
4
Do rozpuštěné čokolády vmíchejte rozemletou směs mandlí a sušenek. Dobře promíchejte a pomocí lžíce vmáčkněte směs do okrajů a na dno formy.
5
Korpus dejte chladit do lednice alespoň na hodinu.
6
Připravte krém smícháním mascarpone s citronovou šťávou a medem.
7
Vychlazený korpus vyjměte z formy, přesuňte na servírovací talíř nebo prkénko a naplňte krémem. Znovu dejte chladit na hodinu do lednice.
8
Před podáváním ozdobte ovocem a nahrubo nasekanými mandlemi. Na závěr zakápněte jednou lžící medu.