1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Změklé máslo a cukr dejte do robotu a 8–10 minut šlehejte, abyste získali světlou a nadýchanou směs. Přidejte vejce a vanilkový extrakt a šlehejte další 3–4 minuty.
3
Přisypte mouku, kakao a sodu a vlijte 120 g rozpuštěné čokolády.
4
Nakonec přidejte 280 g nasekané čokolády a zlehka promíchejte.
5
Plech vyložte pečicím papírem. Lžící nabírejte směs a na plechu ji tvarujte do koleček. Každé mírně přitlačte a pečte 10–12 minut.
6
Vyndejte a nechte zchladnout na pečicím papíře – cookies budou zpočátku měkké, teprve pak ztuhnou.
1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Změklé máslo a cukr dejte do robotu a 8–10 minut šlehejte, abyste získali světlou a nadýchanou směs. Přidejte vejce a vanilkový extrakt a šlehejte další 3–4 minuty.
3
Přisypte mouku, kakao a sodu a vlijte 120 g rozpuštěné čokolády.
4
Nakonec přidejte 280 g nasekané čokolády a zlehka promíchejte.
5
Plech vyložte pečicím papírem. Lžící nabírejte směs a na plechu ji tvarujte do koleček. Každé mírně přitlačte a pečte 10–12 minut.
6
Vyndejte a nechte zchladnout na pečicím papíře – cookies budou zpočátku měkké, teprve pak ztuhnou.