1
Dejte 16 nejhezčích ostružin mrazit na 2 hodiny do mrazáku, aby získaly krásně omrzlý efekt.
2
Do větší skleněné nádoby dejte zbytek ostružin, přidejte třtinový cukr a vymačkanou šťávu ze 2 limet. Vše dobře podrťte barmanským drtítkem, aby se chuť i aroma rozvinuly.
3
Led nadrťte ve výkonném mixéru nebo v kuchyňské utěrce paličkou na maso.
4
Drink servírujte do nižších sklenic, vždy nejprve ostružinovou vrstvu, následně zasypte nadrceným ledem a zalijte 100 ml perlivé vody. Servírujte ozdobené plátkem limety, lístkem čerstvé máty a mraženými ostružinami.
1
Dejte 16 nejhezčích ostružin mrazit na 2 hodiny do mrazáku, aby získaly krásně omrzlý efekt.
2
Do větší skleněné nádoby dejte zbytek ostružin, přidejte třtinový cukr a vymačkanou šťávu ze 2 limet. Vše dobře podrťte barmanským drtítkem, aby se chuť i aroma rozvinuly.
3
Led nadrťte ve výkonném mixéru nebo v kuchyňské utěrce paličkou na maso.
4
Drink servírujte do nižších sklenic, vždy nejprve ostružinovou vrstvu, následně zasypte nadrceným ledem a zalijte 100 ml perlivé vody. Servírujte ozdobené plátkem limety, lístkem čerstvé máty a mraženými ostružinami.