1
Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka.
2
Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
3
Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod.
4
V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem.
5
Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.
1
Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka.
2
Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
3
Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod.
4
V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem.
5
Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.