1
Na pánvi opražte nasucho lžičku římského kmínu, dokud se nerozvoní.
2
Na nálev dejte do mísy 4 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžíce červeného vinného octa, 2 lžíce nálevu z corničonek, lžičku kremžské a plnotučné hořčice a dochuťte dle chuti solí, cukrem a pepřem na sladkokyselý nálev. Vše promíchejte metličkou a nechte uložené v lednici do druhého dne.
3
Špekáčky nakrájejte na tenké plátky, přidejte je do mísy a smíchejte s nálevem. Přimíchejte opražený kmín a nechte v lednici do druhého dne.
4
Před servírováním oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké plátky, stejně tak omyté ředkvičky a corničonky nakrájené na kostičky. Naložené špekáčky servírujte s cibulí, nasekanou petrželkou, čerstvou pažitkou, ředkvičkami a topinkami z ohně.
1
Na pánvi opražte nasucho lžičku římského kmínu, dokud se nerozvoní.
2
Na nálev dejte do mísy 4 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžíce červeného vinného octa, 2 lžíce nálevu z corničonek, lžičku kremžské a plnotučné hořčice a dochuťte dle chuti solí, cukrem a pepřem na sladkokyselý nálev. Vše promíchejte metličkou a nechte uložené v lednici do druhého dne.
3
Špekáčky nakrájejte na tenké plátky, přidejte je do mísy a smíchejte s nálevem. Přimíchejte opražený kmín a nechte v lednici do druhého dne.
4
Před servírováním oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké plátky, stejně tak omyté ředkvičky a corničonky nakrájené na kostičky. Naložené špekáčky servírujte s cibulí, nasekanou petrželkou, čerstvou pažitkou, ředkvičkami a topinkami z ohně.