Absolutní klasika české kuchyně není tak složitá, jak by se mohlo zdát.Najděte si čas na naložení, protože maso pak dokonale zkřehne a získá lahodnou navinulou chuť.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
8 porcí
Celer 600 g
Mrkev 600 g
Petržel 250 g
Cibule 3 ks
Nové koření mleté 1 plž
Bobkový list 3 ks
Pepř celý 1,5 plž
Tymián sušený 1 člž
Kvasný ocet 150 ml
Hovězí plec 2 kg
Sůl
Špek 250 g
Vývar 400 ml
Cukr krupicový
Smetana ke šlehání 400 ml
Mouka hladká 2 plž
Ocet
Citron
Brusinky kompotované
Celer 600 g
Mrkev 600 g
Petržel 250 g
Cibule 3 ks
Nové koření mleté 1 plž
Bobkový list 3 ks
Pepř celý 1,5 plž
Tymián sušený 1 člž
Kvasný ocet 150 ml
Hovězí plec 2 kg
Sůl
Špek 250 g
Vývar 400 ml
Cukr krupicový
Smetana ke šlehání 400 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!