1
Smíchejte 300 ml kokosového mléka se lžičkou citronové šťávy a ½ lžíce vinného octa. Do mísy prosejte 500 g hladké mouky se lžičkou skořice, ½ lžičky mletého zázvoru, lžičkou prášku do pečiva a soli a promíchejte.
2
V míse vyšlehejte 3 rozklepnutá vejce s 300 g třtinového cukru na světlou pěnu. Přimíchejte 200 ml olivového oleje, kokosovou směs a přidejte moučnou směs do hladkého těsta. Očistěte a nastrouhejte 400 g mrkve, 200 g kešu namelte a přidejte do těsta, které vlijte na hluboký plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 180 °C po dobu 30 minut. Z vychladlého korpusu vykrajujte vykrajovátkem dortíčky o průměru 5 cm. Na jeden použijte dvě kolečka.
3
Do misky nalámejte 100 g bílé čokolády, přilijte 50 ml kokosového mléka, lžičku sypaného čaje a rozpusťte nad vodní lázní. Louhujte 20 minut, sceďte a nechte zchladnout. V míse vyšlehejte 100 g změklého másla s 200 g moučkového cukru, postupně zašlehávejte vychladlou ochucenou čokoládu na hladký krém. Nakonec přidejte 200 g čerstvého smetanového sýra, znovu prošlehejte a přendejte do cukrářského pytlíku s řezanou špičkou.
4
Krémem slepujte vždy dvě kolečka korpusu. Nahoru naneste další ozdobnou vrstvu krému. Dortíčky dozdobte zrníčky čaje rooibos Perla a neste na stůl!
1
Smíchejte 300 ml kokosového mléka se lžičkou citronové šťávy a ½ lžíce vinného octa. Do mísy prosejte 500 g hladké mouky se lžičkou skořice, ½ lžičky mletého zázvoru, lžičkou prášku do pečiva a soli a promíchejte.
2
V míse vyšlehejte 3 rozklepnutá vejce s 300 g třtinového cukru na světlou pěnu. Přimíchejte 200 ml olivového oleje, kokosovou směs a přidejte moučnou směs do hladkého těsta. Očistěte a nastrouhejte 400 g mrkve, 200 g kešu namelte a přidejte do těsta, které vlijte na hluboký plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 180 °C po dobu 30 minut. Z vychladlého korpusu vykrajujte vykrajovátkem dortíčky o průměru 5 cm. Na jeden použijte dvě kolečka.
3
Do misky nalámejte 100 g bílé čokolády, přilijte 50 ml kokosového mléka, lžičku sypaného čaje a rozpusťte nad vodní lázní. Louhujte 20 minut, sceďte a nechte zchladnout. V míse vyšlehejte 100 g změklého másla s 200 g moučkového cukru, postupně zašlehávejte vychladlou ochucenou čokoládu na hladký krém. Nakonec přidejte 200 g čerstvého smetanového sýra, znovu prošlehejte a přendejte do cukrářského pytlíku s řezanou špičkou.
4
Krémem slepujte vždy dvě kolečka korpusu. Nahoru naneste další ozdobnou vrstvu krému. Dortíčky dozdobte zrníčky čaje rooibos Perla a neste na stůl!