1
Čtyři mořské vlky zbavte šupin pomocí hrany nože a dobře je omyjte.
2
Do vnitřku břišní dutiny vložte do každé ryby 2 snítky tymiánu a 2 snítky rozmarýnu. Zlehka osolte, opepřete. Kůži na povrchu zlehka nařízněte 3 řezy.
3
Rozpalte gril. Ryby zvenčí na kůži pokapejte 2 lžícemi oleje a dobře promasírujte. Omyjte 3 bio citrony a pomocí škrabky z nich oloupejte kůru. Šťávou z citronu pokapejte bylinky a maso uvnitř ryb. Kůru pomocí potravinářského provázku připevněte k rybám a ryby grilujte z obou stran 5 minut, až bude kůže křupavá.
4
Vlky zbavte provázků a ihned podávejte ozdobené plátky citronů. Tak chutná léto jako u moře!
1
Čtyři mořské vlky zbavte šupin pomocí hrany nože a dobře je omyjte.
2
Do vnitřku břišní dutiny vložte do každé ryby 2 snítky tymiánu a 2 snítky rozmarýnu. Zlehka osolte, opepřete. Kůži na povrchu zlehka nařízněte 3 řezy.
3
Rozpalte gril. Ryby zvenčí na kůži pokapejte 2 lžícemi oleje a dobře promasírujte. Omyjte 3 bio citrony a pomocí škrabky z nich oloupejte kůru. Šťávou z citronu pokapejte bylinky a maso uvnitř ryb. Kůru pomocí potravinářského provázku připevněte k rybám a ryby grilujte z obou stran 5 minut, až bude kůže křupavá.
4
Vlky zbavte provázků a ihned podávejte ozdobené plátky citronů. Tak chutná léto jako u moře!