1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Maso nakrájejte na stejně velké kousky. Osolte, opepřete, promíchejte s kmínem, utřeným česnekem a najemno nasekanou cibulí.
3
Vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte přiklopené v troubě zhruba 1 hodinu. Občas promíchejte.
4
Pak odklopte, podle potřeby dolijte vodou a dopečte dozlatova.
5
Mezitím připravte špenát. Na másle opečte cibuli, přidejte česnek a vhoďte špenát. Nechte ho zavadnout.
6
Podávejte k masu s výpekem s bramborovým knedlíkem.
1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Maso nakrájejte na stejně velké kousky. Osolte, opepřete, promíchejte s kmínem, utřeným česnekem a najemno nasekanou cibulí.
3
Vložte do pekáče, podlijte vodou a pečte přiklopené v troubě zhruba 1 hodinu. Občas promíchejte.
4
Pak odklopte, podle potřeby dolijte vodou a dopečte dozlatova.
5
Mezitím připravte špenát. Na másle opečte cibuli, přidejte česnek a vhoďte špenát. Nechte ho zavadnout.
6
Podávejte k masu s výpekem s bramborovým knedlíkem.