Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMoravský vrabec se špenátem a drbáky
Albert logoAlbert logo
  • Moravský vrabec se špenátem a drbáky

Moravský vrabec se špenátem a drbáky

Jídla tradiční české kuchyně nemusejí být vždy jen tučná. Když vrabce uděláte z plece, a nikoliv jen z bůčku, bude mít pořád tu skvělou chuť, pro kterou ho milujeme po celé generace.
Moravský vrabec se špenátem a drbáky
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová plec 450 g
  • Vepřový bůček 200 g
  • Sůl
  • Česnek 8 strouž.
  • Cibule 2 ks
  • Kmín celý 1,5 člž
  • Vývar 200 ml
  • Škrob bramborový 2 plž
  • Brambory 700 g
  • Sádlo 2 plž
  • Špenát mražený 500 g
  • Smetana ke šlehání 80 ml
  • Vepřová plec 450 g
  • Vepřový bůček 200 g
  • Sůl
  • Česnek 8 strouž.
  • Cibule 2 ks
  • Kmín celý 1,5 člž
  • Vývar 200 ml
  • Škrob bramborový 2 plž
  • Brambory 700 g
  • Sádlo 2 plž
  • Špenát mražený 500 g
  • Smetana ke šlehání 80 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.