Jídla tradiční české kuchyně nemusejí být vždy jen tučná. Když vrabce uděláte z plece, a nikoliv jen z bůčku, bude mít pořád tu skvělou chuť, pro kterou ho milujeme po celé generace.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová plec 450 g
Vepřový bůček 200 g
Sůl
Česnek 8 strouž.
Cibule 2 ks
Kmín celý 1,5 člž
Vývar 200 ml
Škrob bramborový 2 plž
Brambory 700 g
Sádlo 2 plž
Špenát mražený 500 g
Smetana ke šlehání 80 ml
Vepřová plec 450 g
Vepřový bůček 200 g
Sůl
Česnek 8 strouž.
Cibule 2 ks
Kmín celý 1,5 člž
Vývar 200 ml
Škrob bramborový 2 plž
Brambory 700 g
Sádlo 2 plž
Špenát mražený 500 g
Smetana ke šlehání 80 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!