ReceptyMoravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
Na Moravě chutná vše lépe. A nejlépe moravský vrabec. Vychutnejte si ho v poctivé verzi připravené na pivu.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
8 porcí
Vepřová plec 400 g
Vepřový bůček 600 g
Cibule 3 ks
Česnek 11 strouž.
Kmín celý 1 člž
Sádlo 1,5 plž
Černé pivo 150 ml
Špenát mražený 500 g
Mléko
Pepř
Smetana ke šlehání 3 plž
Sůl
Brambory 500 g
Mouka hladká 1,5 plž
Vaječný žloutek 2 ks
Mouka hrubá 200 g
Vejce 1 ks
Máslo 1,5 plž
Vepřová plec 400 g
Vepřový bůček 600 g
Cibule 3 ks
Česnek 11 strouž.
Kmín celý 1 člž
Sádlo 1,5 plž
Černé pivo 150 ml
Špenát mražený 500 g
Mléko
Pepř
Smetana ke šlehání 3 plž
Sůl
Brambory 500 g
Mouka hladká 1,5 plž
Vaječný žloutek 2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!