1
Čokoládu nasekejte na malé kousky. Připravte kávu. Čokoládu smíchejte s kakaem, přilijte horkou kávu a promíchejte.
2
V míse smíchejte mouku, sodu, sůl a cukr.
3
V další míse spojte vejce, olej, ocet a extrakt. Tekutou směs promíchejte s čokoládovou směsí, až se vše dobře spojí. Poté postupně vmíchejte moučnou směs.
4
Do plechu na cupcaky vložte papírové košíčky a plňte je do ¾. Pečte 24 minut na 180 °C. Nechte vychladnout.
5
Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout a připravte krém.
6
Změklé máslo začněte šlehat. Postupně vsypte cukr a nakonec zjemněte mlékem. Vše vyšlehejte na hladký bílý krém.
7
Cupcaky zdobte pomocí cukrářského sáčku krémem a zakončete očky.
1
Čokoládu nasekejte na malé kousky. Připravte kávu. Čokoládu smíchejte s kakaem, přilijte horkou kávu a promíchejte.
2
V míse smíchejte mouku, sodu, sůl a cukr.
3
V další míse spojte vejce, olej, ocet a extrakt. Tekutou směs promíchejte s čokoládovou směsí, až se vše dobře spojí. Poté postupně vmíchejte moučnou směs.
4
Do plechu na cupcaky vložte papírové košíčky a plňte je do ¾. Pečte 24 minut na 180 °C. Nechte vychladnout.
5
Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout a připravte krém.
6
Změklé máslo začněte šlehat. Postupně vsypte cukr a nakonec zjemněte mlékem. Vše vyšlehejte na hladký bílý krém.
7
Cupcaky zdobte pomocí cukrářského sáčku krémem a zakončete očky.