1
Mlynářskou veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2
V misce utřete smetanový sýr, zakysanou smetanu, najemno nastrouhaný parmazán, nasekaný tymián, sůl a pepř.
3
Chlebíčky namažte připravenou pomazánkou a ozdobte plátky uzeného lososa.
4
Omytou okurku nakrájejte zešikma na tenké plátky a poklaďte je kolem lososa.
5
Lososové chlebíčky zakápněte šťávou z limety a ozdobte mikrobylinkami. Albert přeje dobrou chuť.
1
Mlynářskou veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2
V misce utřete smetanový sýr, zakysanou smetanu, najemno nastrouhaný parmazán, nasekaný tymián, sůl a pepř.
3
Chlebíčky namažte připravenou pomazánkou a ozdobte plátky uzeného lososa.
4
Omytou okurku nakrájejte zešikma na tenké plátky a poklaďte je kolem lososa.
5
Lososové chlebíčky zakápněte šťávou z limety a ozdobte mikrobylinkami. Albert přeje dobrou chuť.