1
Kelímek Lučiny promíchejte se lžící medu. Omytých 12 jahod zbavte stopek a lístků a nakrájejte je na výšku na tenké plátky.
2
Krajíce Mlynářského chleba přetočte rohem k sobě a ze ⅔ namažte medovou pomazánkou. Položte je rovnou na talíře a od zadní části ocasu rybky vyskládejte na namazanou vrstvu v řádcích plátky jahod jako šupiny.
3
Nakonec přiložte rybce oči z koleček banánu a přepůlené borůvky. Z dalších přepůlených koleček banánu vytvořte ocas a horní i spodní ploutev.
4
Jahodové odřezky použijte jako pusu rybky. A borůvky poskládejte jako stoupající bubliny. Podvodní rostliny vytvoříte například lístky máty. Ponořte se za zábavou a užijte si tuto skvělou snídani.
1
Kelímek Lučiny promíchejte se lžící medu. Omytých 12 jahod zbavte stopek a lístků a nakrájejte je na výšku na tenké plátky.
2
Krajíce Mlynářského chleba přetočte rohem k sobě a ze ⅔ namažte medovou pomazánkou. Položte je rovnou na talíře a od zadní části ocasu rybky vyskládejte na namazanou vrstvu v řádcích plátky jahod jako šupiny.
3
Nakonec přiložte rybce oči z koleček banánu a přepůlené borůvky. Z dalších přepůlených koleček banánu vytvořte ocas a horní i spodní ploutev.
4
Jahodové odřezky použijte jako pusu rybky. A borůvky poskládejte jako stoupající bubliny. Podvodní rostliny vytvoříte například lístky máty. Ponořte se za zábavou a užijte si tuto skvělou snídani.