1
Grep a pomeranče oloupejte, nakrájejte na půlkolečka a dejte stranou. V topinkovači nebo nasucho na pánvi opečte krajíce kváskového chleba, následně opražte i dýňová semínka. Topinky namažte sýrem, ozdobte citrusy, semínky a podávejte.
2
Na banánový toast opečte žitné chleby v topinkovači. Promíchejte 80 g žervé a 15 g arašídového másla. Oloupané banány pokrájejte na tenká kolečka. Toasty namažte arašídovým žervé, ozdobte plátky banánu, arašídovým máslem, posypte slunečnicovými a lněnými semínky. Nakonec přidejte pár lístků máty.
3
Oloupaná kiwi pokrájejte na kolečka. Z granátového jablka lžící vyloupněte semínka a odstraňte z nich bílé slupky. Krajíčky chleba namažte žervé promíchaným s medem, ozdobte plátky kiwi, granátovým jablkem a nemletým mákem.
1
Grep a pomeranče oloupejte, nakrájejte na půlkolečka a dejte stranou. V topinkovači nebo nasucho na pánvi opečte krajíce kváskového chleba, následně opražte i dýňová semínka. Topinky namažte sýrem, ozdobte citrusy, semínky a podávejte.
2
Na banánový toast opečte žitné chleby v topinkovači. Promíchejte 80 g žervé a 15 g arašídového másla. Oloupané banány pokrájejte na tenká kolečka. Toasty namažte arašídovým žervé, ozdobte plátky banánu, arašídovým máslem, posypte slunečnicovými a lněnými semínky. Nakonec přidejte pár lístků máty.
3
Oloupaná kiwi pokrájejte na kolečka. Z granátového jablka lžící vyloupněte semínka a odstraňte z nich bílé slupky. Krajíčky chleba namažte žervé promíchaným s medem, ozdobte plátky kiwi, granátovým jablkem a nemletým mákem.