1
Do hrnce vlijte vodu, vsypte rýži, skořici a přiveďte k varu. Plamen stáhněte na minimum a hrnec přiklopte poklicí. Duste 20 minut, až se všechna tekutina vyvaří.
2
V misce metličkou smíchejte mléko, cukr, kakao, pepř, vanilku a vlijte do předvařené rýže. Zvyšte plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí asi 10 minut.
3
Povařenou rýži přendejte do mísy a zabalte pod potravinářskou fólii, aby neoschla. Nechte 30 minut odležet.
4
Rozdělte rýži do misek a ozdobte hvězdičkou badyánu.
1
Do hrnce vlijte vodu, vsypte rýži, skořici a přiveďte k varu. Plamen stáhněte na minimum a hrnec přiklopte poklicí. Duste 20 minut, až se všechna tekutina vyvaří.
2
V misce metličkou smíchejte mléko, cukr, kakao, pepř, vanilku a vlijte do předvařené rýže. Zvyšte plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí asi 10 minut.
3
Povařenou rýži přendejte do mísy a zabalte pod potravinářskou fólii, aby neoschla. Nechte 30 minut odležet.
4
Rozdělte rýži do misek a ozdobte hvězdičkou badyánu.