1
Plech s vyšší obrubou vyložte pečicím papírem a předehřejte troubu na 180 °C.
2
75 g změklého másla vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte nejprve vejce, potom mléko a nakonec postupně zapracujte mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Nalijte na plech a pečte 20 minut.
3
Korpus nechte chladnout. 250 g změklého másla s tvarohem a vanilkovými cukry vyšlehejte na krém. Vykrajovátkem o průměru 8–10 cm vytvarujte z korpusu kolečka. Potřete džemem, navršte bohatou vrstvu krému a polijte polevou. Nakonec ozdobte ovocem.
1
Plech s vyšší obrubou vyložte pečicím papírem a předehřejte troubu na 180 °C.
2
75 g změklého másla vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte nejprve vejce, potom mléko a nakonec postupně zapracujte mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Nalijte na plech a pečte 20 minut.
3
Korpus nechte chladnout. 250 g změklého másla s tvarohem a vanilkovými cukry vyšlehejte na krém. Vykrajovátkem o průměru 8–10 cm vytvarujte z korpusu kolečka. Potřete džemem, navršte bohatou vrstvu krému a polijte polevou. Nakonec ozdobte ovocem.