1
Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2
Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3
Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4
Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5
Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.
1
Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2
Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3
Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4
Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5
Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.