1
Upečte malé burgerové housky podle receptu.
2
Hrášek rozmačkejte vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. Vmíchejte zakysanou smetanu, mátu, sušený česnek a dochuťte troškou soli a citronové šťávy.
3
Burgery zlehka potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu. Z každé strany zhruba pět minut. Vložte do rozkrojené domácí bulky spolu s hráškovým guacamole.
1
Upečte malé burgerové housky podle receptu.
2
Hrášek rozmačkejte vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. Vmíchejte zakysanou smetanu, mátu, sušený česnek a dochuťte troškou soli a citronové šťávy.
3
Burgery zlehka potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu. Z každé strany zhruba pět minut. Vložte do rozkrojené domácí bulky spolu s hráškovým guacamole.