1
Ve velké pánvi rozehřejte 20 g másla a lžíci oleje. Přidejte nadrobno pokrájenou šalotku a chvíli restujte. Přidejte špenát a míchejte do zavadnutí. Vmíchejte ricottu, tymián a dochuťte solí a pepřem. Dejte stranou.
2
Hovězí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na 6 stejně velkých kostek. Maso osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte olej a maso ze všech stran opečte dozlatova. Přikryjte a dejte stranou odpočinout. Nakonec lehce potřete dijonskou hořčicí.
3
Na potravinovou fólii položte plátek šunky a potřete ho tenkou vrstvou špenátové směsi. Doprostřed položte maso a obalte šunkou. Upevněte fólii a dejte na 15 minut do mrazáku.
4
Listové těsto rozkrájejte na 6 stejně velkých čtverců. Z masa odstraňte fólii a položte na čtverec. Svrchu přikryjte stejně velkým vykrojeným dílem z druhého balení těsta. Pomocí vidličky těsta spojte tak, aby bylo maso kompletně zabalené. Přečnívající těsto můžete odstranit.
5
Maso položte na plech vyložený pečicím papírem. Těsto můžete jemně naříznout, tak aby se neprotrhlo. Potřete vaječným žloutkem a dejte péct do trouby vyhřáté na 200 °C na 10 minut. Poté zvyšte teplotu na 220 °C a pečte dalších 10 minut dozlatova.
1
Ve velké pánvi rozehřejte 20 g másla a lžíci oleje. Přidejte nadrobno pokrájenou šalotku a chvíli restujte. Přidejte špenát a míchejte do zavadnutí. Vmíchejte ricottu, tymián a dochuťte solí a pepřem. Dejte stranou.
2
Hovězí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na 6 stejně velkých kostek. Maso osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte olej a maso ze všech stran opečte dozlatova. Přikryjte a dejte stranou odpočinout. Nakonec lehce potřete dijonskou hořčicí.
3
Na potravinovou fólii položte plátek šunky a potřete ho tenkou vrstvou špenátové směsi. Doprostřed položte maso a obalte šunkou. Upevněte fólii a dejte na 15 minut do mrazáku.
4
Listové těsto rozkrájejte na 6 stejně velkých čtverců. Z masa odstraňte fólii a položte na čtverec. Svrchu přikryjte stejně velkým vykrojeným dílem z druhého balení těsta. Pomocí vidličky těsta spojte tak, aby bylo maso kompletně zabalené. Přečnívající těsto můžete odstranit.
5
Maso položte na plech vyložený pečicím papírem. Těsto můžete jemně naříznout, tak aby se neprotrhlo. Potřete vaječným žloutkem a dejte péct do trouby vyhřáté na 200 °C na 10 minut. Poté zvyšte teplotu na 220 °C a pečte dalších 10 minut dozlatova.