1
Obě zbylá grilovaná kuřecí prsa natrhejte na drobné nudličky a dejte stranou. Hlávku zelí zbavte košťálu a z ¼ nakrouhejte tenké nudličky a vsypte je do mísy. Zelí posypte solí a dobře promněte v rukou, aby zkřehlo.
2
Očistěte jarní cibulku, mrkev a chilli papričku zbavte semínek. Chilli a cibulku nakrájejte na malé kousky a vsypte k zelí. Mrkev nastrouhejte a také přidejte do mísy. Malou část chilli a jarní cibulky si nechte stranou na závěrečné dozdobení.
3
Do misky vymačkejte šťávu z pomeranče a smíchejte ji se lžící olivového oleje. Dresink osolte a opepřete a přilijte k zelnému salátu.
4
Servírujte do misek nejprve zelný salát, poté natrhané kuřecí maso a zasypte zbylými chilli papričkami a jarní cibulkou. Podávejte s bagetou. Uvidíte, že se maso se salátem tentokrát dojí beze zbytku.
1
Obě zbylá grilovaná kuřecí prsa natrhejte na drobné nudličky a dejte stranou. Hlávku zelí zbavte košťálu a z ¼ nakrouhejte tenké nudličky a vsypte je do mísy. Zelí posypte solí a dobře promněte v rukou, aby zkřehlo.
2
Očistěte jarní cibulku, mrkev a chilli papričku zbavte semínek. Chilli a cibulku nakrájejte na malé kousky a vsypte k zelí. Mrkev nastrouhejte a také přidejte do mísy. Malou část chilli a jarní cibulky si nechte stranou na závěrečné dozdobení.
3
Do misky vymačkejte šťávu z pomeranče a smíchejte ji se lžící olivového oleje. Dresink osolte a opepřete a přilijte k zelnému salátu.
4
Servírujte do misek nejprve zelný salát, poté natrhané kuřecí maso a zasypte zbylými chilli papričkami a jarní cibulkou. Podávejte s bagetou. Uvidíte, že se maso se salátem tentokrát dojí beze zbytku.