1
Obě avokáda rozpulte, vyjměte pecky a zbavte je slupky. Dužinu nakrájejte na větší kostky o rozměru 1 × 1 cm a vsypte do misky. Avokádo zakápněte šťávou z půlky limety a promíchejte.
2
Do misky dejte 140 g řeckého jogurtu, ½ hrsti nasekaného koriandru, ½ chilli papričky nasekanou najemno a očištěnou šalotku nakrájenou na drobné kostičky. Nakonec přidejte 1 lžíci olivového oleje. Salsu dobře promíchejte a dejte do lednice.
3
Všechny 4 filety z tilápie opatrně osušte papírovými utěrkami. V misce smíchejte 3 lžíce hladké mouky, lžičku sladké mleté papriky, osolte, opepřete. Ve směsi obalte ryby z obou stran. Rozpalte gril a filety vložte do grilovacího držáku na ryby.
4
Grilujte z každé strany 2 minuty. Ugrilované filety nalámejte na větší kousky. Připravte si 8 tortill a opečte je krátce na grilu. Dovnitř dejte hotovou salsu, kousky ryby a ozdobte zbylými lístky koriandru. Podávejte doplněné měsíčkem limety. Grilovačka jako v Mexiku může začít!
1
Obě avokáda rozpulte, vyjměte pecky a zbavte je slupky. Dužinu nakrájejte na větší kostky o rozměru 1 × 1 cm a vsypte do misky. Avokádo zakápněte šťávou z půlky limety a promíchejte.
2
Do misky dejte 140 g řeckého jogurtu, ½ hrsti nasekaného koriandru, ½ chilli papričky nasekanou najemno a očištěnou šalotku nakrájenou na drobné kostičky. Nakonec přidejte 1 lžíci olivového oleje. Salsu dobře promíchejte a dejte do lednice.
3
Všechny 4 filety z tilápie opatrně osušte papírovými utěrkami. V misce smíchejte 3 lžíce hladké mouky, lžičku sladké mleté papriky, osolte, opepřete. Ve směsi obalte ryby z obou stran. Rozpalte gril a filety vložte do grilovacího držáku na ryby.
4
Grilujte z každé strany 2 minuty. Ugrilované filety nalámejte na větší kousky. Připravte si 8 tortill a opečte je krátce na grilu. Dovnitř dejte hotovou salsu, kousky ryby a ozdobte zbylými lístky koriandru. Podávejte doplněné měsíčkem limety. Grilovačka jako v Mexiku může začít!