1
Nakrájeného pangasia posypte jemně nastrouhanou kůrou z citronu a pak ze všech stran osolte a opepřete. Protáhněte bílky a obalte ve strouhance smíchané s chilli. Dejte na plech vyložený pečicím papírem a zastříkněte olejem. Grilujte dvě minuty. Obraťte znovu zastříkněte a znovu grilujte, dokud není ryba uvnitř hotová a strouhanka nezezlátne. Tortilly ohřejte v troubě podle instrukcí na obalu. Pak do každé zabalte pořádný kus natrhaného salátu, tři rybí prsty a přelijte tzatziki. Servírujte se skrojky limetky a tzatziki v mističce.
3
Cedník vyložte jemným plátnem nebo obyčejnou utěrkou a dejte ho nad mísu nebo hrnec. Dovnitř vyklopte jogurt a nechte alespoň tři hodiny vykapat. Okurku oloupejte a nastrouhejte na hrubé straně struhadla. Poté ji mírně vyždímejte a smíchejte s jogurtem, přidejte kopr, sůl, pepř a rozmělněný česnek. Vmíchejte olivový olej a podle chuti i šťávu z citronu nebo limetky.