1
Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2
V misce smíchejte 100 g rajčatové passaty, lžíci hladké mouky, osolte a opepřete. Do hub rozdělte rovnoměrně 100 g slité kukuřice a fazolí. Zalijte je připravenou omáčkou nahoru nastrouhejte 100 g čedaru.
3
Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Pažitku nasekejte nadrobno a hotové žampiony jí posypte. Servírujte je ihned, aby se sýr krásně roztékal. Mmmm, už se nesou na stůl!
1
Zbavte 4 portobella středové nožky, pokapejte klobouky shora olivovým olejem a dobře je promažte.
2
V misce smíchejte 100 g rajčatové passaty, lžíci hladké mouky, osolte a opepřete. Do hub rozdělte rovnoměrně 100 g slité kukuřice a fazolí. Zalijte je připravenou omáčkou nahoru nastrouhejte 100 g čedaru.
3
Portobella grilujte na středním žáru zhruba 6 minut. Pažitku nasekejte nadrobno a hotové žampiony jí posypte. Servírujte je ihned, aby se sýr krásně roztékal. Mmmm, už se nesou na stůl!