Báječně pikantní a hřejivé jídlo, které si snadno přizpůsobíte své chuti i stavu zásob ve spíži.
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory 400 g
Fazolky zelené 150 g
Sůl
Paprika červená 1 ks
Paprika zelená 1 ks
Kukuřice sterilovaná 150 g
Fazole červené BIO 200 g
Kmín celý 1 člž
Olej olivový
Paprika mletá uzená 1 člž
Chilli mleté 1/2 člž
Pepř
Limetka 1/2 ks
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Brambory 400 g
Fazolky zelené 150 g
Sůl
Paprika červená 1 ks
Paprika zelená 1 ks
Kukuřice sterilovaná 150 g
Fazole červené BIO 200 g
Kmín celý 1 člž
Olej olivový
Paprika mletá uzená 1 člž
Chilli mleté 1/2 člž
Pepř
Limetka 1/2 ks
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Příprava
1
Předehřejte troubu na 180 °C.
2
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.
1
Předehřejte troubu na 180 °C.
2
Nakrájené brambory pět minut předvařte spolu s fazolkami v osolené vodě. Slijte, přesuňte na plech a promíchejte se zbylou zeleninou. Polijte olivovým olejem, posypte kořením, solí a pepřem a dejte na 20 minut péct do trouby. Po upečení ozdobte koriandrem a zakápněte šťávou z limety.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!