1
Meloun rozpulte a z prostředku vyřízněte kruhový plát o šířce 1,5–2 cm, který nakrájejte na 6 až 8 stejně velkých trojúhelníků.
2
V misce smíchejte 180 g bílého jogurtu, 2 lžíce javorového sirupu a šťávu z ⅓ citronu. Jogurtovou směs přidejte po lžíci na každý plátek melounu.
3
Omyjte 60 g malin a 60 g borůvek a osušte je papírovou utěrkou.
4
Melounovou pizzu ozdobte ovocem a v horkých letních dnech můžete před podáváním dát ještě chvilku vychladit do mrazáku a dozdobit lístky čerstvé máty. Léto, jak má být.
1
Meloun rozpulte a z prostředku vyřízněte kruhový plát o šířce 1,5–2 cm, který nakrájejte na 6 až 8 stejně velkých trojúhelníků.
2
V misce smíchejte 180 g bílého jogurtu, 2 lžíce javorového sirupu a šťávu z ⅓ citronu. Jogurtovou směs přidejte po lžíci na každý plátek melounu.
3
Omyjte 60 g malin a 60 g borůvek a osušte je papírovou utěrkou.
4
Melounovou pizzu ozdobte ovocem a v horkých letních dnech můžete před podáváním dát ještě chvilku vychladit do mrazáku a dozdobit lístky čerstvé máty. Léto, jak má být.