Medové trubičky jsou tradiční český dezert, ideální pro vánoční období. Tento recept kombinuje jemné těsto s medem a sladkým krémem z karamelizovaného Salka a másla. Trubičky jsou pečené do zlatova a namáčené v hořké čokoládě, což jim dodává neodolatelnou chuť.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Vánoce
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Mouka hladká 300 g
Cukr moučkový 200 g
Vaječný žloutek 1 ks
Vejce 1 ks
Med 60 g
Jedlá soda 1/2 člž
Salko 1 ks
Čokoláda hořká 100 g
Máslo 250 g
Mouka hladká 300 g
Cukr moučkový 200 g
Vaječný žloutek 1 ks
Vejce 1 ks
Med 60 g
Jedlá soda 1/2 člž
Salko 1 ks
Čokoláda hořká 100 g
Máslo 250 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!