1
Změklé máslo nakrájejte na kostky, dejte do misky a vidličkou smíchejte s medem, tymiánem a oreganem. Směsí obalte omytá a osušená krůtí prsa. Osolte je a opepřete dle chuti.
2
Maso přesuňte do velké zapékací mísy. Všechnu zeleninu důkladně omyjte, očistěte a pokrájejte na kousky. Očištěné žampiony pokrájejte na plátky. Zeleninu a žampiony promíchejte s neoloupanými stroužky česneku, olejem, solí a pepřem.
3
Maso obložte připravenou zeleninou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C dozlatova.
1
Změklé máslo nakrájejte na kostky, dejte do misky a vidličkou smíchejte s medem, tymiánem a oreganem. Směsí obalte omytá a osušená krůtí prsa. Osolte je a opepřete dle chuti.
2
Maso přesuňte do velké zapékací mísy. Všechnu zeleninu důkladně omyjte, očistěte a pokrájejte na kousky. Očištěné žampiony pokrájejte na plátky. Zeleninu a žampiony promíchejte s neoloupanými stroužky česneku, olejem, solí a pepřem.
3
Maso obložte připravenou zeleninou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C dozlatova.