ReceptyMedová kachna s jablky
Albert logoAlbert logo
  • Medová kachna s jablky

Medová kachna s jablky

Ač tento recept nepatří mezi nejsnadnější, s naším postupem ho krok po kroku hravě zvládnete. Medová kachna s jablky provoněná tymiánem, medem a červeným vínem za trochu větší úsilí v kuchyni určitě stojí.
Medová kachna s jablky
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Kachna celá 2 kg
  • Sůl 4 člž
  • Jablko 5 ks
  • Tymián sušený 1 člž
  • Švestky sušené 50 g
  • Kmín celý 2,5 člž
  • Vývar kuřecí
  • Med 2 plž
  • Směs čerstvých bylinek
  • Červené víno 150 ml
  • Kachna celá 2 kg
  • Sůl 4 člž
  • Jablko 5 ks
  • Tymián sušený 1 člž
  • Švestky sušené 50 g
  • Kmín celý 2,5 člž
  • Vývar kuřecí
  • Med 2 plž
  • Směs čerstvých bylinek
  • Červené víno 150 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.