Ač tento recept nepatří mezi nejsnadnější, s naším postupem ho krok po kroku hravě zvládnete. Medová kachna s jablky provoněná tymiánem, medem a červeným vínem za trochu větší úsilí v kuchyni určitě stojí.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Kachna celá 2 kg
Sůl 4 člž
Jablko 5 ks
Tymián sušený 1 člž
Švestky sušené 50 g
Kmín celý 2,5 člž
Vývar kuřecí
Med 2 plž
Směs čerstvých bylinek
Červené víno 150 ml
Kachna celá 2 kg
Sůl 4 člž
Jablko 5 ks
Tymián sušený 1 člž
Švestky sušené 50 g
Kmín celý 2,5 člž
Vývar kuřecí
Med 2 plž
Směs čerstvých bylinek
Červené víno 150 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!