1
Hranolky z batátů ve slupce vsypte na plech s pečicím papírem, zakapejte olejem, osolte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut. Po 15 minutách promíchejte.
2
Panenku zprudka opečte na 2 lžících oleje, másle a tymiánu ze všech stran. Ztlumte, podlijte vínem, osolte a opepřete. Panenku polévejte šťávou a opékejte 5 minut.
3
Přendejte do zapékací mísy, pomažte BBQ omáčkou a přelijte výpekem. Vložte do trouby k hranolkům, pečte 10 minut.
4
Majonézu promíchejte s jemně nastrouhanou kůrou z limetky a podávejte k nakrájené panence s hranolky.
1
Hranolky z batátů ve slupce vsypte na plech s pečicím papírem, zakapejte olejem, osolte a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut. Po 15 minutách promíchejte.
2
Panenku zprudka opečte na 2 lžících oleje, másle a tymiánu ze všech stran. Ztlumte, podlijte vínem, osolte a opepřete. Panenku polévejte šťávou a opékejte 5 minut.
3
Přendejte do zapékací mísy, pomažte BBQ omáčkou a přelijte výpekem. Vložte do trouby k hranolkům, pečte 10 minut.
4
Majonézu promíchejte s jemně nastrouhanou kůrou z limetky a podávejte k nakrájené panence s hranolky.