1
Na pánvi opečte nasucho 125 g arašídů po dobu 5–7 minut, dokud nebudou zlatavě hnědé a nerozvoní se. Ve stolním mixéru smíchejte opečené arašídy, 2 lžíce sójové omáčky, lžíci rýžového octa, lžíci medu, lžíci citronové šťávy, oloupaný stroužek česneku, 1 cm oloupaného zázvoru a ½ lžičky chilli vloček a mixujte do krémové pasty.
2
Poté pomalu přilévejte 125 ml kokosového mléka, dokud omáčka nebude mít hladkou krémovou konzistenci. Podle chuti osolte, opepřete nebo ještě dochuťte chilli vločkami a citronovou šťávou.
3
Podle návodu na obalu připravte 700 g trhaného sous vide masa. Mezitím si na grilu nebo grilovací pánvi opečte 8 plátků chleba a každý plátek zakápněte sezamovým olejem.
4
Hotové maso rozprostřete na opečené toasty, zakápněte limetovou šťávou a zalijte chilli arašídovou omáčkou. Dokonalá kombinace chutí a sous vide masa, které se rozplývá na jazyku!
1
Na pánvi opečte nasucho 125 g arašídů po dobu 5–7 minut, dokud nebudou zlatavě hnědé a nerozvoní se. Ve stolním mixéru smíchejte opečené arašídy, 2 lžíce sójové omáčky, lžíci rýžového octa, lžíci medu, lžíci citronové šťávy, oloupaný stroužek česneku, 1 cm oloupaného zázvoru a ½ lžičky chilli vloček a mixujte do krémové pasty.
2
Poté pomalu přilévejte 125 ml kokosového mléka, dokud omáčka nebude mít hladkou krémovou konzistenci. Podle chuti osolte, opepřete nebo ještě dochuťte chilli vločkami a citronovou šťávou.
3
Podle návodu na obalu připravte 700 g trhaného sous vide masa. Mezitím si na grilu nebo grilovací pánvi opečte 8 plátků chleba a každý plátek zakápněte sezamovým olejem.
4
Hotové maso rozprostřete na opečené toasty, zakápněte limetovou šťávou a zalijte chilli arašídovou omáčkou. Dokonalá kombinace chutí a sous vide masa, které se rozplývá na jazyku!