1
Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2
Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3
Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2
Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3
Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.