1
Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2
Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3
Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4
Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání, přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5
Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.
1
Plech vyložte pečicím papírem a potřete tenkou vrstvou oleje.
2
Do misky vložte želatinu a 125 ml vody, nechte 10 minut bobtnat.
3
Do hrnce vsypte cukr, sirup, 65 ml vody a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a zprudka vařte 1 minutu bez míchání. Sundejte z plotny.
4
Mixérem vyšlehejte nabobtnalou želatinu a pomalu přilévejte za stálého šlehání cukrový sirup. Postupně zvyšujte stupeň šlehání, přisypte sůl a aroma a šlehejte do lesklé bílé hmoty přibližně 10–12 minut.
5
Gumovou stěrku pomažte olejem. Směs přelijte do připraveného plechu a rozetřete do rovnoměrné vrstvy. Moučkový cukr smíchejte se škrobem a posypte marshmallow. Nechte ztuhnout v pokojové teplotě přes noc. Vykrajovátko namočte v oleji a vykrajujte vločky, které ještě jednou obalte v cukrovoškrobové směsi.