1
V misce smíchejte olivový olej, tymián, papriku, petrželku, koriandr, římský kmín, česnek a zázvor. Přidejte kousky kuřecího masa a promíchejte. Misku přikryjte potravinářskou fólií a nechte aspoň 6 hodin v chladu marinovat. Před opékáním přeneste maso do kuchyně a nechte ho aspoň 20 minut při pokojové teplotě.
2
Proužky kůry, citronovou šťávu a sůl dejte do rendlíku a chvíli povařte, aby proužky kůry změkly. Slijte a kůru přesuňte do malé misky. Přidejte olivový olej, petrželku a limetovou šťávu. Prošlehejte.
3
Rozpalte gril. Maso napíchejte na kovové jehly či předem namočené špejle a grilujte dohněda, trvá to 5–8 minut. Před podáváním pokapejte zálivkou.
1
V misce smíchejte olivový olej, tymián, papriku, petrželku, koriandr, římský kmín, česnek a zázvor. Přidejte kousky kuřecího masa a promíchejte. Misku přikryjte potravinářskou fólií a nechte aspoň 6 hodin v chladu marinovat. Před opékáním přeneste maso do kuchyně a nechte ho aspoň 20 minut při pokojové teplotě.
2
Proužky kůry, citronovou šťávu a sůl dejte do rendlíku a chvíli povařte, aby proužky kůry změkly. Slijte a kůru přesuňte do malé misky. Přidejte olivový olej, petrželku a limetovou šťávu. Prošlehejte.
3
Rozpalte gril. Maso napíchejte na kovové jehly či předem namočené špejle a grilujte dohněda, trvá to 5–8 minut. Před podáváním pokapejte zálivkou.