1
Suchý kuskus smíchejte v míse s kůrou a šťávou z poloviny citronu a zalijte ho 400 ml vroucí vody. Těsně přiklopte a nechte stát.
2
Mezitím připravte kuře. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem, kuřecí maso osolte a opepřete, obalte v medu a 5–6 minut jej opékejte dozlatova.
3
Pak k němu vmíchejte skořici, kmín, rajčata, vývar i fazolky a kuru i šťávu z druhé poloviny citronu. Přiveďte k varu.
4
Odklopené vařte 8–10 minut nebo dokud nejsou fazolky měkké. Kuskus načechrejte vidličkou a podávejte dohromady
1
Suchý kuskus smíchejte v míse s kůrou a šťávou z poloviny citronu a zalijte ho 400 ml vroucí vody. Těsně přiklopte a nechte stát.
2
Mezitím připravte kuře. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem, kuřecí maso osolte a opepřete, obalte v medu a 5–6 minut jej opékejte dozlatova.
3
Pak k němu vmíchejte skořici, kmín, rajčata, vývar i fazolky a kuru i šťávu z druhé poloviny citronu. Přiveďte k varu.
4
Odklopené vařte 8–10 minut nebo dokud nejsou fazolky měkké. Kuskus načechrejte vidličkou a podávejte dohromady