1
Omyjte a očistěte ½ okurky, ½ avokáda, 4 listy salátu. Okurku pomocí škrabky nakrájejte na tenké podlouhlé plátky. Avokádo nakrájejte na silnější plátky.
2
Všechny 4 bulky rozkrojte napůl a z vnitřních stran opečte na rozehřáté grilovací pánvi.
3
Marinované tofu naporcujte na 8 plátků. Ty z obou stran lehce ogrilujte na grilovací pánvi. Do připravených bulek vložte vždy list salátu a 2 grilované plátky tofu. Na ně dejte lžíci veganské majonézy a plátky avokáda. Zakápněte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Poklaďte plátky okurky.
4
Burgery nakonec dozdobte čerstvým koriandrem či hladkolistou petrželkou. Přiklopte horní bulkou a podávejte. Burger chutná skvěle i bez masa!
1
Omyjte a očistěte ½ okurky, ½ avokáda, 4 listy salátu. Okurku pomocí škrabky nakrájejte na tenké podlouhlé plátky. Avokádo nakrájejte na silnější plátky.
2
Všechny 4 bulky rozkrojte napůl a z vnitřních stran opečte na rozehřáté grilovací pánvi.
3
Marinované tofu naporcujte na 8 plátků. Ty z obou stran lehce ogrilujte na grilovací pánvi. Do připravených bulek vložte vždy list salátu a 2 grilované plátky tofu. Na ně dejte lžíci veganské majonézy a plátky avokáda. Zakápněte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Poklaďte plátky okurky.
4
Burgery nakonec dozdobte čerstvým koriandrem či hladkolistou petrželkou. Přiklopte horní bulkou a podávejte. Burger chutná skvěle i bez masa!