Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.
1
Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!