1
Na oleji osmahněte dosklovata najemno pokrájenou cibulku a česnek.
2
Vsypte sušenou bazalku s oreganem, promíchejte a vlijte rajčata. Konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte, opepřete a oslaďte. Vařte na mírném ohni 15 minut.
3
Špagety uvařte dle návodu al dente (na skus). Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a přimíchejte k omáčce. Zbytek vody slijte a scezené těstoviny vmíchejte do omáčky.
4
Špagety namotejte na větší vidlici a vložte do hlubokého talíře. Servírujte s omáčkou, lístky čerstvé bazalky a parmazánem.
1
Na oleji osmahněte dosklovata najemno pokrájenou cibulku a česnek.
2
Vsypte sušenou bazalku s oreganem, promíchejte a vlijte rajčata. Konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte, opepřete a oslaďte. Vařte na mírném ohni 15 minut.
3
Špagety uvařte dle návodu al dente (na skus). Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a přimíchejte k omáčce. Zbytek vody slijte a scezené těstoviny vmíchejte do omáčky.
4
Špagety namotejte na větší vidlici a vložte do hlubokého talíře. Servírujte s omáčkou, lístky čerstvé bazalky a parmazánem.