1
Do mělké misky vlijte na 0,5 cm pomerančového džusu, v další promíchejte cukr se skořicí. Hrdla sklenic nejprve namočte v tekutině a následně ve skořicovém cukru.
2
Z pomeranče vykrojte 8 kostek o hraně asi 2 cm.
3
Na každý nápoj promíchejte v barmanském šejkru 40 ml tequily, 20 ml Cointreau, 20 ml sirupu, 50 ml mangového džusu a 70 ml pomerančového džusu spolu s 6 kostkami ledu.
4
Do sklenic rozdělte po 6 kostkách ledu a vlijte promíchaný nápoj.
5
Na ozdobné párátko napíchněte střídavě dvě kostky pomeranče a 2 růžové plátky. Položte na sklenice a ihned podávejte.
1
Do mělké misky vlijte na 0,5 cm pomerančového džusu, v další promíchejte cukr se skořicí. Hrdla sklenic nejprve namočte v tekutině a následně ve skořicovém cukru.
2
Z pomeranče vykrojte 8 kostek o hraně asi 2 cm.
3
Na každý nápoj promíchejte v barmanském šejkru 40 ml tequily, 20 ml Cointreau, 20 ml sirupu, 50 ml mangového džusu a 70 ml pomerančového džusu spolu s 6 kostkami ledu.
4
Do sklenic rozdělte po 6 kostkách ledu a vlijte promíchaný nápoj.
5
Na ozdobné párátko napíchněte střídavě dvě kostky pomeranče a 2 růžové plátky. Položte na sklenice a ihned podávejte.