1
Troubu předehřejte na 190°C.
2
Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete.
3
Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla.
4
Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.
1
Troubu předehřejte na 190°C.
2
Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete.
3
Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla.
4
Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.