Takzvané buchty na plech jsou u nás velmi oblíbené, protože jsou rychlé a snadné na přípravu. Není tomu jinak ani u receptu na drobenkový rebarborový koláč. Rebarbora je sezonní záležitost, proto je dobré ji v kuchyni využít, a v kombinaci s mletým zázvorem opravdu ladí.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení
12 porcí
Máslo 410 g
Rebarbora 1 kg
Škrob kukuřičný 6 člž
Cukr krupicový 490 g
Zázvor mletý 2 člž
Skořice mletá 2 člž
Mouka hladká 710 g
Vejce 2 ks
Vaječný žloutek 2 ks
Kypřící prášek 1 člž
Jedlá soda 1 člž
Zakysaná smetana 160 g
Vanilkový extrakt 4 člž
Sůl 1/2 člž
Cukr třtinový 140 g
Máslo 410 g
Rebarbora 1 kg
Škrob kukuřičný 6 člž
Cukr krupicový 490 g
Zázvor mletý 2 člž
Skořice mletá 2 člž
Mouka hladká 710 g
Vejce 2 ks
Vaječný žloutek 2 ks
Kypřící prášek 1 člž
Jedlá soda 1 člž
Zakysaná smetana 160 g
Vanilkový extrakt 4 člž
Sůl 1/2 člž
Cukr třtinový 140 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!