1
Pudink připravte podle návodu na obalu a nechte ho trochu vychladnout.
2
400 ml smetany s krupicovým cukrem ušlehejte dotuha a polovinu vmíchejte do pudinku.
3
Na plech (28×24 cm) naneste tenkou vrstvu pudinkového krému, na něj rozložte sušenky. Přidejte polovinu zbylého pudinkového krému a polovinu borůvek a malin.
4
Zakryjte opět vrstvou sušenek, druhou polovinou krému a ovoce a zakončete sušenkami. Navrch rozetřete vyšlehaných 200 ml šlehačky, rozdělte ovoce, posypte rozdrcenými sušenkami a dejte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc chladit do lednice.
5
Před podáváním posypte moučkovým cukrem.
1
Pudink připravte podle návodu na obalu a nechte ho trochu vychladnout.
2
400 ml smetany s krupicovým cukrem ušlehejte dotuha a polovinu vmíchejte do pudinku.
3
Na plech (28×24 cm) naneste tenkou vrstvu pudinkového krému, na něj rozložte sušenky. Přidejte polovinu zbylého pudinkového krému a polovinu borůvek a malin.
4
Zakryjte opět vrstvou sušenek, druhou polovinou krému a ovoce a zakončete sušenkami. Navrch rozetřete vyšlehaných 200 ml šlehačky, rozdělte ovoce, posypte rozdrcenými sušenkami a dejte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc chladit do lednice.
5
Před podáváním posypte moučkovým cukrem.