1
Maliny dejte do robotu a rozmixujte dohladka. Pak je přeceďte přes jemný cedník, pyré nalijte do hrnce, zasypte krupicovým cukrem a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela zchladnout. Pak směs smíchejte se 140 g jogurtu a nakonec do něj vmíchejte 125 ml ušlehané smetany ke šlehání.
2
V jiné míse smíchejte moučkový cukr, zbylý jogurt a rovněž zbývající smetanu ke šlehání (neušlehanou).
3
Do kovové mísy přelijte malinovou směs a na ni směs jogurtu a smetany. Nožem ve směsi udělejte kudrlinky, aby vzniklo mramorování, a dejte minimálně na 6 hodin mrazit, nejlépe však přes noc.
1
Maliny dejte do robotu a rozmixujte dohladka. Pak je přeceďte přes jemný cedník, pyré nalijte do hrnce, zasypte krupicovým cukrem a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela zchladnout. Pak směs smíchejte se 140 g jogurtu a nakonec do něj vmíchejte 125 ml ušlehané smetany ke šlehání.
2
V jiné míse smíchejte moučkový cukr, zbylý jogurt a rovněž zbývající smetanu ke šlehání (neušlehanou).
3
Do kovové mísy přelijte malinovou směs a na ni směs jogurtu a smetany. Nožem ve směsi udělejte kudrlinky, aby vzniklo mramorování, a dejte minimálně na 6 hodin mrazit, nejlépe však přes noc.