Do velké mísy dejte brambory, jarní cibulku, křen a makrelu a rukama prohněťte do kompaktní hmoty. Podle potřeby dosolte a ze směsi vytvarujte osm karbanátku. Obalte je v klasickém trojobalu: mouce, vajíčku a nakonec strouhance. Olej rozpalte v pánvi a pak na něm pět až šest minut z každé strany osmahněte karbanátky dozlatova. Podávejte se salátem a skrojky citronu.
1
Do velké mísy dejte brambory, jarní cibulku, křen a makrelu a rukama prohněťte do kompaktní hmoty. Podle potřeby dosolte a ze směsi vytvarujte osm karbanátku. Obalte je v klasickém trojobalu: mouce, vajíčku a nakonec strouhance. Olej rozpalte v pánvi a pak na něm pět až šest minut z každé strany osmahněte karbanátky dozlatova. Podávejte se salátem a skrojky citronu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!